ΑΘΗΝΑ
21:38
|
06.05.2024
«Σφάκτηκαν» στη Βουλή Πολάκης και Μαρκόπουλος. Η πρόταση μομφής έφερε τα πάνω κάτω στα έδρανα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κακός χαμός στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ κι τον Δημήτρη Μαρκόπουλο από πλευράς Νέας Δημοκρατίας στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ομιλία του βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτικό αλληθωρισμό καθώς «δεν κοιτάζει με την πρότασή του την 1η θέση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά την διαφύλαξη της 2ης και τον Νίκο Ανδρουλάκη». Ο ίδιος απαρίθμησε στη συνέχεια σειρά σκανδάλων του ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησαν εντάσεις στην αίθουσα και έκανε την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει σειρά ομιλητών για να απαντήσει.

Αποστωμοτική ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη προς τον Μαρκόπουλο «Είσαι ο Γκέμπελς του Μητσοτάκη» φώναξε από το βήμα της Βουλής με τον βουλευτή της ΝΔ, Μαρκόπουλο να τον αποκαλεί αντίστοιχα «Λαβρέντι Μπέρια του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα ο Παύλος Πολάκης απείλησε πως θα κατέβει υποψήφιος στη Β’ Πειραιά για να «αναμετρηθούν» με τον γαλάζιο βουλευτή να τον καλεί αν τολμά να «κοπιάσει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα