ΑΘΗΝΑ
16:36
|
20.05.2024
Αφορμή στάθηκαν τα λόγια του Πλεύρη περί μηδενικών ενσήμων του Αλέξη Τσίπρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι έντονες αντιπαραθέσεις Υπουργών και Βουλευτών συνεχίζονται και τη δεύτερη μέρα στη Βουλή, λίγο πριν μιλήσουν στο βήμα οι αρχηγοί των κομμάτων (4 μμ) και πριν την ονομαστική ψηφοφορία για την πρόταση μομφής, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ.

Πριν από λίγο, στη Βουλή ξέσπασε άγρια κόντρα μεταξύ του Υπουργού Υγείας, κ. Πλεύρη και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη.

Αιτία στάθηκαν τα λόγια του Υπουργού κ. Πλεύρη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, πως τόσο ο ίδιος όσο η Κυβέρνηση έχουν αντιμετωπίσει το θέμα της πανδημίας και των εμβολιασμών με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον, ο κ. Πλεύρης έδειξε στη Βουλή και την (υψηλή) θέση που κατέχει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή κατάταξη στο θέμα των εμβολιασμών, υποστηρίζοντας ότι σε αυτό βοήθησαν οι χιλιάδες προσλήψεις γιατρών και νοσοκόμων, που έχουν γίνει από τη ΝΔ. Ο ίδιος υπογράμμισε, ότι η τακτική που έχει ακολουθήσει η Κυβέρνηση είναι τόσο αποδοτική, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έκανε το ίδιο, εάν κυβερνούσε τη χώρα εν μέσω πανδημίας.

Πρόταση μομφής: Απόψε η ονομαστική ψηφοφορία (live)

Ωστόσο οι έντονες αντιδράσεις ήρθαν μόλις ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στα μηδενικά ένσημα του κ. Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα σε σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στο άκουσμα των παραπάνω φωνές ακούστηκαν από τα πρώτα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από τον κ. Πάνο Σκουρλέτη, κατηγορώντας τον κ. Πλεύρη, ότι με αυτά που λέει «κατεβάζει το επίπεδο της συζήτησης» και πως «είναι γελοίο να μετρούν τα ένσημα του καθενός καθώς δεν συμφέρει τον κ. Πλεύρη αυτή η συζήτηση (πε΄ρι ενσήμων) καθώς και ποιος έχει δουλέψει περισσότερο στη ζωή του».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φύλλο συκής στη διεθνή δικαιοσύνη η εξίσωση θύτη (Ισραήλ) και θύματος (Γάζα) μέσω Χάγης

Κρεμλίνο: «Η ειδική επιχείρηση συνεχίζεται» παρά τη λήξη της θητείας Ζελένσκι

Τζούλιαν Ασάνζ: «Πράσινο φως» για νέα έφεση κατά της απόφασης έκδοσης

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα