ΑΘΗΝΑ
18:52
|
06.05.2024
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας πως απευθύνει μομφή και στα δύο αστικά κόμματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι το ΚΚΕ και οι υποστηρικτές του «κάνουν συνεχώς μομφή» με τα συλλαλήτηρια στο κέντρο της Αθήνας, με τους αγώνες των φοιτητών και τη συνδικαλιστική δράση των γιατρών και των εργαζομένων.

 Στη συνέχεια εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας πως απευθύνει μομφή και στα δύο αστικά κόμματα.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «πράσινα άλογα την ανάπτυξη που επικαλείται η κυβέρνηση», σημειώνοντας ότι «η μομφή του ΚΚΕ δεν αφήνει απέξω καμία πτυχή των κυβερνητικών πεπραγμένων, εν αντιθέσει με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που έχει περιορισμένο περιεχόμενο».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στους ακριβοπληρωμένους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και τις αμυντικές συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία, «που δήθεν θωρακίζουν την άμυνα» αλλά δεν συνυπολογίζουν την ανερχόμενη δύναμη της Ρωσίας και της Κίνας.

Τέλος, τόνισε ότι το ΚΚΕ δε θα δείξει «καμία εμπιστοσύνη στη ΝΔ. Δε θα έχει καμία προσδοκία από το ΣΥΡΙΖΑ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χαβιέρ Μιλέι: Το ζήτημα των Φόκλαντς θα κρατήσει για δεκαετίες. Καμιά σύγκρουση με Βρετανία

Υεμένη: συνελήφθησαν κατάσκοποι αμερικανοϊσραηλινής μονάδας

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Χτύπημα στην χώρα με Βρετανικά όπλα θα απαντηθεί με χτύπημα σε βρετανική βάση

Επίθεση στην Ράφα: Καταδικάζουν διεθνείς αξιωματούχοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα