ΑΘΗΝΑ
03:00
|
20.09.2024
Έκρηξη της μετεωρολόγου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ κατά των όσων υποστήριξε ο πρωθυπουργός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εμμονή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αποδίδει τις ευθύνες για την κατάρρευση του επιτελικού κράτους στην ασάφεια των μετεορωλογικών προβλέψεων, υποστηρίζοντας από το βήμα της Βουλής ότι δεν είχαν προβλέψει τον χιονιά και ακόμα ότι χιόνισε μέρα ενώ συνήθως χιονίζει νύχτα, προκάλεσε την έκρηξη της Χριστίνας Σούζη, μετεωρολόγου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

«Μπορώ να πω δυο πράγματα γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια. Βρέχει, χιονίζει όταν θα έρθει ένα χαμηλό βαρομετρικό. Δεν θα του πω εγώ πότε θα έρθει. Όποτε θέλει έρχεται. Το τελευταίο ήρθε μέρα. Χιονίζει και μέρα. Συμβαίνει και αυτό. Το 2002 ξεκίνησε μεσημέρι από τα βόρεια προάστια. Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει», είπε η κ. Σούζη απευθυνόμενη στους παρουσιαστές πρωϊνής τηλεοπτικής εκπομπής του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι η Χριστίνα Σούζη είχε κάνει ακόμη ένα άδειασμα στο Μαξίμου, όταν ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε της είπε ότι το Μαξίμου θεωρεί ότι μόνο εκείνη είχε πέσει μέσα στην πρόγνωση αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση έχει σύμβαση με την ΕΜΥ.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη η Χριστίνα Σούζη απάντησε δεόντως λέγοντας: «Η πρόγνωση της ΕΜΥ έδινε χιονοπτώσεις για την Αττική όλη την ημέρα. Τέλος, τίποτε άλλο. Θέλει πολύ κόπο για να το καταλάβεις αυτό το πράγμα; Όλοι ξέραμε ότι θα έρθει λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα της Κυριακής, όλοι ξέραμε ότι το χιόνι θα έρθει νωρίτερα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα