ΑΘΗΝΑ
17:00
|
06.02.2023
Ακόμα ένα υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο Νότης Μηταράκης παραδέχθηκε ότι συνομιλούσε με τον παρουσιαστή.
Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας παρουσία του Υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Νότη Μηταράκη, στην Αθήνα, στις 10 Μαρτίου,2020
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα η υπόθεση Φουρθιώτη με αφορμή τα sms που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπόδικος παρουσιαστής και στα οποία φέρεται να συνομιλεί με υπουργούς αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, Δευτέρα (31/1),ακόμα ένα υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο Νότης Μηταράκης  παραδέχθηκε ότι συνομιλούσε με τον υπόδικο παρουσιαστή.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ρωτήθηκε «είχατε κι εσείς ανταλλάξει μηνύματα με τον κ. Φουρθιώτη;» απαντώντας καταφατικά: «Ναι, ναι».

Αποκαλύψεις νούμερο 2 !!! Μηταράκης , Βορίδης , Πικουλας , Ρωμανός μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις …. Έρχονται εν καιρό και ηχητικά και ακόμα πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ sms

Posted by Menios Fourthiotis on Sunday, January 30, 2022

«Φάνηκε από τα μηνύματα ότι δεν είχε πρόσβαση στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα επί ημερών Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη», συμπλήρωσε ο κ. Μηταράκης, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί.

Όσον αφορά για τις σχέσεις του με τον κ. Βρούτση και όσα άφησε να φανούν ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής ο Νότης Μηταράκης είπε: «Με πήρε στο τηλέφωνο του είπα ότι δεν μπορώ να του μιλήσω, με ρώτησε αν έχω σχέσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο του είπα όχι και αυτή ήταν η συζήτηση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατάρρευση οροφής εν μέσω εξεταστικής με φόντο την κυβερνητική απαξίωση των πανεπιστημίων

Καταγγελία για κατάρρευση τμήματος οροφής σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Πατρών σε ώρα εξεταστικής και γενικότερη κυβερνητική αδιαφορία για τις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολών.
ΣΥΝΑΦΗ

Κίνα: «Δικό μας» το μπαλόνι και στη Λατινική Αμερική

Τσαπανίδου για κακοκαιρία: Άξιο απορίας για τι ακριβώς «κομπάζει» ο κ. Μητσοτάκης

Οι επιπτώσεις του σεισμού της Τουρκίας σε δεύτερο χρόνο

ΣΥΡΙΖΑ: «Άφωνοι» Μητσοτάκης-Θεοδωρικάκος για εμπλοκή μαφιόζων στην ΕΥΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα