ΑΘΗΝΑ
13:47
|
25.04.2024
Ακόμα ένα υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο Νότης Μηταράκης παραδέχθηκε ότι συνομιλούσε με τον παρουσιαστή.
Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας παρουσία του Υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Νότη Μηταράκη, στην Αθήνα, στις 10 Μαρτίου,2020
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα η υπόθεση Φουρθιώτη με αφορμή τα sms που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπόδικος παρουσιαστής και στα οποία φέρεται να συνομιλεί με υπουργούς αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, Δευτέρα (31/1),ακόμα ένα υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο Νότης Μηταράκης  παραδέχθηκε ότι συνομιλούσε με τον υπόδικο παρουσιαστή.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ρωτήθηκε «είχατε κι εσείς ανταλλάξει μηνύματα με τον κ. Φουρθιώτη;» απαντώντας καταφατικά: «Ναι, ναι».

Αποκαλύψεις νούμερο 2 !!! Μηταράκης , Βορίδης , Πικουλας , Ρωμανός μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις …. Έρχονται εν καιρό και ηχητικά και ακόμα πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ sms

Posted by Menios Fourthiotis on Sunday, January 30, 2022

«Φάνηκε από τα μηνύματα ότι δεν είχε πρόσβαση στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα επί ημερών Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη», συμπλήρωσε ο κ. Μηταράκης, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί.

Όσον αφορά για τις σχέσεις του με τον κ. Βρούτση και όσα άφησε να φανούν ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής ο Νότης Μηταράκης είπε: «Με πήρε στο τηλέφωνο του είπα ότι δεν μπορώ να του μιλήσω, με ρώτησε αν έχω σχέσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο του είπα όχι και αυτή ήταν η συζήτηση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα