ΑΘΗΝΑ
23:39
|
20.09.2024
Παράγοντες του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών χαρακτήρισαν τη συνάντηση των δύο υπουργών «εξαιρετική».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την στρατηγική συνεργασία Κύπρου – ΗΠΑ, το Κυπριακό, την περιφερειακή συνεργασία σε θέματα καθαρής ενέργειας περιλαμβανομένων των σχηματισμών 3+1 (Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ και ΗΠΑ) συζήτησαν απόψε μεταξύ άλλων στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Ουάσιγκτον ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν.

Παράγοντες του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών χαρακτήρισαν τη συνάντηση των δύο υπουργών «εξαιρετική» αποφεύγοντας να αναφερθούν πιο συγκεκριμένα σε πιθανά, ουσιαστικά αποτελέσματα.

Συναντήσεις με Πελόζι και Νούλαντ

Μετά τη συνάντηση με τον Άντονι Μπλίνκεν, ο Ιωάννης Κασουλίδης είχε προγραμματίσει να γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι.

Ακολούθως είχε προγραμματίσει συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτουν προς τιμή του εκπρόσωποι των ομογενειακών οργανώσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 12 νεκροί (upd)

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Ακρίτα: Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική χρεοκοπία της ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής-Και γιατί η πολιτική Μητσοτάκη αυξάνει τον κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα