ΑΘΗΝΑ
18:07
|
27.03.2023
Αποδίδει την υπόθεση σε φαινόμενα «δημοσιογραφικής αλητείας».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσιογραφικές πληροφορίες για τα εμβάσματα που φέρεται πως δόθηκαν στον Άδωνη Γεωργιάδη από την εταιρία του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ πριν γίνει υπουργός Ανάπτυξης εξέδωσε απόψε η διεύθυνση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η εταιρία ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του Άδωνη Γεωργιάδη, τονίζοντας πως το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση ΝΟVARTIS «αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί «δημοσιογράφοι» που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα «δημοσιογραφικής αλητείας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό σφοδρή πίεση ο Νετανιάχου (upd)

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έφθασε το απόγευμα στην Κνέσετ, στο φόντο μαζικών κινητοποιήσεων και πρωτοφανούς γενικής απεργίας, μετά από μια νύχτα οργής.
ΣΥΝΑΦΗ

Αναστέλλεται η απεργία αύριο, Τρίτη, στο μετρό

Υπό σφοδρή πίεση ο Νετανιάχου (upd)

Ο ΟΗΕ «ανησυχεί» για τη στάση του Κιέβου προς την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (upd)

Ο Πατρούσεφ προειδοποιεί τις ΗΠΑ για τα μοναδικά όπλα της Ρωσίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα