ΑΘΗΝΑ
03:29
|
05.05.2024
Οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές δεν πείστηκαν πως ο νόμος θα αποτελέσει τη βάση ενός επιτυχούς «νέου παραγωγικού» μοντέλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε απόψε τον λεγόμενο «αναπτυξιακό νόμο» κατά την ολοκλήρωση της συζήτησης και ψήφισής του κατά πλειοψηφία στην ολομέλεια της βουλής.

Οι μόνοι που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου με τίτλο «Αναπτυξιακός νόμος Ελλάδα Ισχυρή Ελλάδα» ήταν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Οι βουλευτές των άλλων κομμάτων δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα του αρμόδιου υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη που ισχυριζόταν πως ο νόμος θα αποτελέσει τη βάση ενός επιτυχούς «νέου παραγωγικού» μοντέλου για πολλά χρόνια.

Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο υπουργός Ανάπτυξης διαβεβαίωσε ότι στην πορεία εφαρμογής του νέου νόμου θα διορθωθούν όσες διατάξεις διαπιστωθεί πως προκαλούν εμπόδια.

Νωρίτερα ο προεδρεύων του Σώματος Θανάσης Μπούρας ανακοίνωσε ότι κατά την τριήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου «μίλησαν με άνεση» 120 βουλευτές, έξι γενικοί εισηγητές και ειδικοί αγορητές, έξι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και δύο πολιτικοί αρχηγοί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα