ΑΘΗΝΑ
20:32
|
19.04.2024
Στόχος η προώθηση της συνεργασίας στον τομέα των πληροφοριών (των μυστικών υπηρεσιών), πλαίσιο για κοινά γυμνάσια και συνεργασία μεταξύ των πολεμικών βιομηχανιών αμφοτέρων χωρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μνημόνιο κατανόησης στον τομέα της ασφάλειας υπέγραψαν το απόγευμα στη Μανάμα του Μπαχρέιν ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς και ο Άραβας ομόλογός του, Αμπντάλα μπιν Χασάν αλ Νουάιμι κάνοντας ένα ακόμη βήμα στις σχέσεις τους μετά την υπογραφή της συμφωνίας του Αβραάμ τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ουάσιγκτον.

Ο υπουργός Άμυνας μετά την υπογραφή του μνημονίου ασφαλείας συναντήθηκε με τον πρίγκηπα διάδοχο του θρόνου στο Μπαχρέιν και πρωθυπουργό Σαλμάν μπιν Χάμαντ αλ Χαλίφα και ακολούθως με τον βασιλιά της χώρας, Χάμαντ μπιν Ίσα αλ Χαλίφα.

Σύμφωνα με Ισραηλινό αξιωματούχο, το μνημόνιο κατανόησης ανάμεσα στα υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών «θα συμβάλει στην προώθηση της συνεργασίας στον τομέα των πληροφοριών (των μυστικών υπηρεσιών), θα δημιουργήσει πλαίσιο για κοινά γυμνάσια και συνεργασία μεταξύ των πολεμικών βιομηχανιών αμφοτέρων χωρών.

Η εξέλιξη προκάλεσε ικανοποίηση στον ισραηλινό στρατό, ο εκπρόσωπος Τύπου του οποίου, Ραν Κοτσάβ, ανάρτησε στο Τουίτερ άρθρο του που δημοσιεύτηκε σήμερα σε εφημερίδα του Μπαχρέιν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα