ΑΘΗΝΑ
15:34
|
26.09.2023
Στόχος η προώθηση της συνεργασίας στον τομέα των πληροφοριών (των μυστικών υπηρεσιών), πλαίσιο για κοινά γυμνάσια και συνεργασία μεταξύ των πολεμικών βιομηχανιών αμφοτέρων χωρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μνημόνιο κατανόησης στον τομέα της ασφάλειας υπέγραψαν το απόγευμα στη Μανάμα του Μπαχρέιν ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς και ο Άραβας ομόλογός του, Αμπντάλα μπιν Χασάν αλ Νουάιμι κάνοντας ένα ακόμη βήμα στις σχέσεις τους μετά την υπογραφή της συμφωνίας του Αβραάμ τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ουάσιγκτον.

Ο υπουργός Άμυνας μετά την υπογραφή του μνημονίου ασφαλείας συναντήθηκε με τον πρίγκηπα διάδοχο του θρόνου στο Μπαχρέιν και πρωθυπουργό Σαλμάν μπιν Χάμαντ αλ Χαλίφα και ακολούθως με τον βασιλιά της χώρας, Χάμαντ μπιν Ίσα αλ Χαλίφα.

Σύμφωνα με Ισραηλινό αξιωματούχο, το μνημόνιο κατανόησης ανάμεσα στα υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών «θα συμβάλει στην προώθηση της συνεργασίας στον τομέα των πληροφοριών (των μυστικών υπηρεσιών), θα δημιουργήσει πλαίσιο για κοινά γυμνάσια και συνεργασία μεταξύ των πολεμικών βιομηχανιών αμφοτέρων χωρών.

Η εξέλιξη προκάλεσε ικανοποίηση στον ισραηλινό στρατό, ο εκπρόσωπος Τύπου του οποίου, Ραν Κοτσάβ, ανάρτησε στο Τουίτερ άρθρο του που δημοσιεύτηκε σήμερα σε εφημερίδα του Μπαχρέιν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μόσχα: Η κυβέρνηση της Αρμενίας κάνει ένα «τεράστιο λάθος» και οι Αρμένιοι το ξέρουν

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Σακελλαροπούλου στον Κασσελάκη

Το μεγάλο «όχι» της Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη κατά τη συνάντησή τους

98χρονος που πολέμησε κατά των Σοβιετικών, με 4 γράμματα: Τι είναι;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα