ΑΘΗΝΑ
13:31
|
26.04.2024
«Ψηλά η σημαία μας ακόμα κι αν μπούμε φυλακή». Δύο φανατικοί οπαδοί, ηλικίας 20 και 22 ετών, μίλησαν στην ΕΡΤ3 για τη δράση τους.
Soccer ball in a blood puddle.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συμπλοκές, ραντεβού θανάτου, επιθέσεις σε τυχαία άτομα στον δρόμο που φέρουν σύμβολα άλλης ομάδας, όλα αυτά για την «τιμή του συνδέσμου». Δύο φανατικοί οπαδοί από τη Θεσσαλονίκη, ηλικίας 20 και 22 ετών, μίλησαν στην ΕΡΤ3 για τη δράση τους.

Με πλάτη στην κάμερα και τις φωνές τους αλλοιωμένες, οι δύο οργανωμένοι οπαδοί, ξεδιπλώνουν τον τρόπο δράσης τους και τονίζουν ότι οι επιθέσεις δεν θα σταματήσουν ποτέ, αφού κανένας οργανωμένος οπαδός δεν θα δεχτεί να συνεργαστεί με οπαδό αντίπαλης ομάδας.

«Αν είναι μόνος του, αυτός που θέλουμε να πλακώσουμε πάμε δύο με τρία άτομα. Αν είναι περισσότεροι, πάμε όλοι μαζί και τους χτυπάμε» σημειώνει ο πρώτος. «Σε άλλες περιπτώσεις δίνουμε ραντεβού μέσω μηνυμάτων. Τόσα άτομα στο τάδε μέρος» λέει περιγράφοντας το μοτίβο των επιθέσεων.

«Αν ο άλλος φοράει μπλούζα της ομάδας του, πρέπει να του την πάρω. Δεν πρόκειται να φύγει από εμένα με αυτή και αυτό είναι νόμος. Αν και είναι λάθος πάει έτσι το πράγμα», υπογραμμίζει ο ένας χούλιγκαν και ο δεύτερος προσθέτει: «Για να δείξουμε ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη, στη Θεσσαλονίκη και στις περιοχές. Για την κυριαρχία της περιοχής. Πρέπει η σημαία μας να είναι ψηλά ακόμα κι αν μπούμε φυλακή».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Κλονίζεται ο Ερντογάν

Χωρίς Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό την Πρωτομαγιά

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα