ΑΘΗΝΑ
19:30
|
01.07.2024
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Άλκη, ενώ αυξάνονται τα άτομα, που φαίνεται να βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν καρέ καρέ τα βίντεο από τη δολοφονική επίθεση στον Άρη Καμπανού και έχουν καταλήξει σε πολλά συμπεράσματα για τη σύνθεση της ομάδας που έκανε το χτύπημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην επίθεση συμμετείχαν 12 με 15 άτομα. Εκτός από τα δύο οχήματα που έχουν καταγραφεί στο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα δύο οχήματα σε δρόμο πιο πάνω.  

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια σκληρή ομάδα 12-15 ατόμων που με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά προέβαιναν σε καταδρομικές επιθέσεις.

Παράλληλα στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει βίντεο που παρουσιάζεται ο 23χρονος συλληφθείς μετά τη δολοφονική επίθεση, μαζί με 3-4 άτομα να μπαίνουν στον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών στην Παλαιών Πατρών Γερμανού μετά από λίγο να φεύγουν.

Ωστόσο, η δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, έφερε ξανά στην επικαιρότητα το τεράστιο πρόβλημα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα. Τα τελευταία 24ωρα κατ’ εντολήν του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπάρχει έντονη κινητικότητα τόσο στους δικαστικούς όσο και στους αστυνομικούς κύκλους.

Δολοφονία Αλκη: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Ήδη με εγκύκλιο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ζαχαρία Κοκκινάκη, έγινε σαφές προς όλους τους εισαγγελείς πρωτοδικών της χώρας, ότι θα πρέπει να σταματήσει η λειτουργία των συνδέσμων που δεν τηρούν τους νόμους και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Παράλληλα, ο αθλητικός εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, ζήτησε ενδελεχή έρευνα και σε συνδέσμους των Αθηνών έτσι ώστε να διαπιστωθεί πιθανή συσχέτιση μελών τους με περιστατικά αθλητικής και οπαδικής βίας.

Οι έρευνες σε τέσσερις συνδέσμους, μεγάλων ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που στεγάζονται στο λεκανοπέδιο στο κέντρο της πρωτεύουσας, το Περιστέρι, τους Αγίους Αναργύρους και το Ίλιον, ανέδειξαν τα «οπλοστάσια» που κρύβονταν στις λέσχες φιλάθλων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βραζιλία: Τραυματισμοί επιβατών από σφοδρές αναταράξεις σε πτήση

Θεσσαλονίκη: Χορηγήθηκε το πρώτο εμβόλιο για τον καρκίνο του πνεύμονα

Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Χίο και Κω- Εκκενώνονται οικισμοί στο Ηράκλειο Κρήτης

Θα αντισταθεί ή θα παραδοθεί η γαλλική Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου;  

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα