ΑΘΗΝΑ
22:20
|
27.04.2024
O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στην COVID-19.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε μέσω twitter ότι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του Eμινέ είναι θετικοί στον κορονοϊό.

«Το αποτέλεσμα του τεστ για την COVID-19, το οποίο έκανα εγώ και η σύζυγός μου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων, ήταν θετικό. Ευτυχώς, έχουμε μια ήπια ασθένεια, καθώς μάθαμε ότι νοσούμε από την παραλλαγή Όμικρον. Συνεχίζουμε να εκτελούμε τα καθήκοντά μας. Δουλεύουμε από το σπίτι. Περιμένουμε τις προσευχές σας», έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, δήλωσε νωρίτερα ότι η κατάσταση της υγείας του Τούρκου Προέδρου και της συζύγου του είναι καλή και δεν τους εμποδίζει να συνεχίσουν την εργασίας τους.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που η Όμικρον εξαπλωνόταν ραγδαία, με ήπια συμπτώματα, ο Πρόεδρός μας και η σύζυγός του Εμινέ Ερντογάν βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19. Η κατάσταση της υγείας τους είναι αρκετά καλή, δεν παρεμποδίζει τη δουλειά τους. Για άλλη μια φορά τους μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου» έγραψε ο Τούρκος Υπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα