ΑΘΗΝΑ
16:43
|
26.05.2024
Δεν άργησε να απαντήσει ο Ερντογάν στις ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την κατάσταση της υγείας του μετά τη μόλυνσή του από κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και η σύζυγός του, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό χτες, Σάββατο. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε πως έχει ήπια συμπτώματα και ότι δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στην κατάσταση τους.

«Σήμερα το πρωί, ο γιατρός μας έκανε τον τακτικό μας έλεγχο. Ευτυχώς, τίποτα αρνητικό στη κατάστασή μας. Σήμερα, έχουμε ήπια συμπτώματα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την κυρία Emine από το σπίτι», έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με χθεσινό του tweet έκανε γνωστό ότι «το αποτέλεσμα του Covid test, το οποίο έκανα με τη σύζυγό μου έπειτα από ήπια σύμπτώματα ήταν θετικό. Ευτυχώς έχουμε ήπια ασθένεια και έχουμε μάθει ότι πρόκειται για τη μετάλλαξη Omicron. Συνεχίζουμε την αποστολή μας. Εργαζόμαστε από το σπίτι. Προσευχηθείτε για εμάς».

«Ας ελπίσουμε ότι θα ξεπεράσουμε αυτήν την ασθένεια το συντομότερο δυνατό μαζί με τον Ταγίπ. Αναμένουμε τις προσευχές σας», έγραψε λίγα λεπτά αργότερα η Εμινέ Ερντογάν στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Ευχές από τον Κυριακό Μητσοτάκη:

Περαστικά ευχήθηκε με ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Τούρκο πρόεδρο.

«Εύχομαι στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την σύζυγο του γρήγορη ανάρρωση από την COVID19», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:

«Σας ευχαριστώ για τις καλές σας ευχές κύριε πρωθυπουργέ. Η γυναίκα μου εγώ στέλνουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς σε εσάς, την οικογένεια σας και τον Ελληνικό λαό», απάντησε σε μηνύματά του στο twitter o ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Περαστικά Πούτιν στον Ερντογάν και τη σύζυγό του

«Είμαι βέβαιος ότι η ενέργεια και η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τον ιό» λέει ο Πούτιν σε μήνυμά του προς τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογ΄΄αν και τη σύζυγό του, όπου τους εύχεται πλήρη ανάρρωση από τον κορονοϊό, ανέφερε την Κυριακή το Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος τούς ευχήθηκε και «καλή υγεία για πολλά ακόμη χρόνια». «Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ φίλε, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου στήριξη σε εσένα και τη σύζυγό σου. Είμαι βέβαιος ότι η ενέργεια και η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τον ιό το συντομότερο δυνατό», είπε συγκεκριμένα ο Πούτιν, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νότια Αφρική: Τελευταία προεκλογική συγκέντρωση για τον Σιρίλ Ραμαφόσα

Η Μπουρκίνα Φάσο παρατείνει τη στρατιωτική κυριαρχία κατά πέντε χρόνια

Υεμένη: Οι Χούθι απελευθερώνουν περισσότερους από 100 κρατούμενους

Ο Τραμπ και η θερμοκρασία του πλανήτη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα