ΑΘΗΝΑ
08:25
|
26.04.2024
«Αναμένω με συγκρατημένη αισιοδοξία την συνάντηση, αλλά δεν πιστεύω σε άμεσα θαύματα», δήλωσε ο Μακρόν καθ΄οδόν προς τη Μόσχα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία σήμερα τη Δευτέρα (7/2) πριν από τις συνομιλίες που θα έχει στη Μόσχα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν με στόχο την αποκλιμάκωση των εντάσεων σχετικά με την ουκρανική κρίση.

«Αναμένω με συγκρατημένη αισιοδοξία την συνάντηση, αλλά δεν πιστεύω σε άμεσα θαύματα», δήλωσε ο Μακρόν καθ΄οδόν προς τη Μόσχα, μιλώντας στο αεροπλάνο στους δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο ταξίδι του αυτό στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η Μόσχα περιμένει από τον πρόεδρο της Γαλλίας να προτείνει «τρόπους για την άμβλυνση των εντάσεων στην Ευρώπη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Η κατάσταση είναι υπερβολικά πολύπλοκη για να περιμένει κανείς αποφασιστικής σημασίας εξέλιξη κατά τη διάρκεια μίας και μόνης συνάντησης», επέμεινε ο Πεσκόφ και συμπλήρωσε: «Ο Μακρόν είπε στον Πούτιν ότι έρχεται με ιδέες σε αναζήτηση ύφεσης».

Πηγές: TASS, France24

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα