ΑΘΗΝΑ
20:26
|
20.05.2024
Ζητούν λύσεις σε ένα πρόβλημα που χρονίζει από το 2017, οπότε και απολύθηκαν οι εργαζόμενοι δίχως να τους δοθούν όσα ορίζει ο νόμος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μισθών, των αποζημιώσεων που χρωστά η εταιρία «IRIS Εκτυπώσεις» στους εργαζόμενους καθώς και την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ζητούν με ερώτησή τους στον υπουργό Εργασίας βουλευτές του ΚΚΕ.

IRIS Εκτυπώσεις | Συσκευασία

Οι βουλευτές Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη, Διαμάντω Μανωλάκου και Θανάσης Παφίλης απευθυνόμενοι στον υπουργό Εργασίας στην ερώτησή τους ζητούν λύσεις σε ένα πρόβλημα που χρονίζει από το 2017, οπότε και απολύθηκαν οι εργαζόμενοι δίχως να τους δοθούν ως σήμερα όσα ορίζει ο νόμος.

Όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια»: Γενική Συνέλευση των  εργαζομένων στις «Εκτυπώσεις Ίρις» αύριο :: left.gr

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό να τους απαντήσει τι μέτρα θα πάρει ώστε να πάρουν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις που τους χρωστά η εταιρεία, καθώς και να εξασφαλιστεί η πληρωμή των εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο Πρόεδρος Μπάιντεν

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Ναυάγιο στην Πύλο: Ξεκινά στις 21/5 η δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα