ΑΘΗΝΑ
11:13
|
26.04.2024
Σε πέντε συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, προχώρησε η Ασφάλεια Χαλκίδας, μετά από δύο αιματηρά επεισόδια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πέντε συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, προχώρησε η Ασφάλεια Χαλκίδας, για τα δύο αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα (31/1) και Τρίτη (1/2) στην Χαλκίδα, στον απόηχο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού και δύο του Ολυμπιακού που φαίνεται ότι είναι πίσω από τις επιθέσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για την πρώτη επίθεση σε βάρος 28χρονου οπαδού Παναθηναϊκού συνελήφθη 41χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και η 35χρονη σύντροφός του. Το θύμα αναγνώρισε και κατονόμασε τους δράστες, ενώ ταυτοποιήθηκε και το αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 31 Ιανουαρίου, όταν δύο άτομα επιτέθηκαν σε έναν νεαρό και τη σύντροφό του, την ώρα που ήταν στο όχημά τους, τραυματίζοντας τον 28χρονο άνδρα με μαχαίρι.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 41χρονος και η σύντροφός του, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν το θύμα της δεύτερης επίθεσης που έγινε την 1η Φεβρουαρίου έξω από το γυμναστήριό του ως αντίποινα της πρώτης επίθεσης.

Ο 41 έτους άνδρας έκανε καταγγελία στις Αρχές και έπειτα από τη σχετική έρευνα αποδείχθηκε η εμπλοκή του στην πρώτη υπόθεση.

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε τρία σπίτια όπου βρέθηκαν «λάφυρα» από επιθέσεις κατά οπαδών άλλων ομάδων. Στο σπίτι του 41χρονου εντοπίστηκαν τουλάχιστον 10 φανέλες, κασκόλ και καπέλα.

ΠΗΓΗ: Ertnews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα