ΑΘΗΝΑ
23:24
|
02.05.2024
Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων ο γονέας ο οποίος επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό του 2ου γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων ο γονέας ο οποίος επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό του 2ου γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου στις Μουρνιές Χανίων τον Σεπτέμβριο του 2020, με αφορμή την χρήση μάσκας.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον γονέα στην ποινή των 14 μηνών φυλάκισης, ενώ του δόθηκε αναστολή με την επιβολή της προστίμου των 300 ευρώ που θα δοθεί στο σχολείο για να αγοράσει υλικό προστασίας (μάσκες κα.).

Σε βάρος του γονέα είχαν ασκηθεί κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη από πρόθεση, εξύβριση, δημόσια απειλή γιατί δεν ήθελε να φορέσει μάσκα για να εισέλθει στο σχολείο.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020 στην αυλή του 2ου γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου, όταν προσήλθε ο μαθητής χωρίς μάσκα. Ο καθηγητής προέβη σε σύσταση με τα πνεύματα να ανάβουν όταν ο πατέρας του μαθητή επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά στον άτυχο καθηγητή στέλνοντας τον στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα (χρειάστηκε να του γίνουν δύο ράμματα).

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα