ΑΘΗΝΑ
04:08
|
25.04.2024
Σε συναγερμό έχει τεθεί το παλάτι στο Λονδίνο, καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά από το 2020.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συναγερμό έχει τεθεί το παλάτι στο Λονδίνο, καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά από το 2020, ενώ λίγο πριν διαγνωστεί είχε συναντηθεί με την 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με το παλάτι, η Ελισάβετ δεν έχει συμπτώματα, αλλά βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Ωστόσο δεν επιβεβαιώνει αν το τεστ της βασίλισσας ήταν θετικό ή αρνητικό.

Ο Κάρολος δήλωσε «απογοήτευση» γιατί θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για 10 ημέρες και να αναβάλει μια σειρά από υποχρεώσεις του. Αν την πέμπτη και την έκτη ημέρα έχει αρνητικό τεστ, η καραντίνα του θα περιοριστεί. Η σύζυγός του Καμίλα, που πλέον με τη συναίνεση της Ελισάβετ θα μπορεί να γίνει βασίλισσα όταν ο Κάρολος τη διαδεχθεί στον θρόνο, ήταν αρνητική στον κορονοϊό.

Η ανησυχία είναι ότι μόλις χθες Τετάρτη, ώρες πριν διαγνωστεί θετικός στην ασθένεια Covid-19, ο Κάρολος είχε πολλές επαφές, μεταξύ των οποίων μια δεξίωση στο Βρετανο-Ασιατικό Ίδρυμα, όπου συνάντησε και φωτογραφήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ, την υπουργό Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Ίαν Ρας.

Προς το παρόν, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρίσι Σουνάκ δήλωσε ότι ο υπουργός είναι αρνητικός στον κορονοϊό.

Ο Κάρολος είχε νοσήσει ξανά τον Μάρτιο του 2020 με ήπια συμπτώματα.

Πηγές: SkyNews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα