ΑΘΗΝΑ
23:47
|
02.05.2024
Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός αναγκάζει την αμερικανική εταιρεία να αναστείλει την υπηρεσία εσ. μεταφορών χρημάτων εντός Ρωσίας από 1ης Απριλίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός αναγκάζει την αμερικανική εταιρεία Western Union (WU) να αναστείλει την υπηρεσία εσωτερικών μεταφορών χρημάτων εντός της Ρωσίας από την 1η Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία με επιστολή τη προς τις τράπεζες.

Η ανάπτυξη των ρωσικών διατραπεζικών μεταφορών χρημάτων, που επιτρέπουν δωρεάν και στιγμιαίες συναλλαγές, έχει οδηγήσει σε μείωση της αποστολής χρημάτων εντός της χώρας μέσω της Western Union.

Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη παραδοσιακά περιζήτητων διεθνών υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η WU, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα πρακτορεία Reuters και Tanjug, τα οποία επικαλείται η ΕΡΤ.

Επίσης, ο μεγαλύτερος δανειστής της Ρωσίας, η Sberbank, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει ξεκινήσει μια υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων μέσω Alipe της Κίνας, χρησιμοποιώντας αριθμούς τηλεφώνου, η οποία επιτρέπει διασυνοριακές συναλλαγές σε περισσότερες από 30 χώρες. Παρόμοιες υπηρεσίες προσφέρουν και άλλες ρωσικές τράπεζες, όπως η Tinkoff Bank, η οποία λειτουργεί μόνο διαδικτυακά.

Πηγές: RT, BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Πάνω από 250.000 οι διασυνδέσεις των POS με τις ταμειακές μηχανές

Πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα