ΑΘΗΝΑ
13:18
|
24.09.2024
Εάν είστε σε δίλημμα ανάμεσα σε άνθη, κρασιά και γλυκά το Κοσμοδρόμιο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε την πιο κατάλληλη επιλογή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η μέρα (ενδεχομένως περισσότερο η νύχτα) απαιτεί υποτίθεται μία ειδική μεταχείριση. Εάν είστε σε δίλημμα ανάμεσα σε άνθη, κρασιά και γλυκά ήρθε η ώρα να δείτε τα στατιστικά και με γνώμονα τις προτιμήσεις του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας να προβείτε στις ανάλογες αγορές, όσο είναι ακόμη ανοικτά τα μαγαζιά και υπό την προϋπόθεση ότι δεν σας πρόλαβε ο λογαριασμός της ΔΕΗ τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα!

Επειδή όμως οι καιροί (όχι μόνον οικονομικά…) είναι χαλεποί, καλό είναι να γνωρίζεται πως οι περισσότεροι (52,1% των ερωτευμένων Βαλεντίνων) προτιμά να κάνει το «χρέος» του με τις ευχετήριες κάρτες: Κοστίζουν ελάχιστα, δίνουν τα κατάλληλα μηνύματα και στο κάτω-κάτω προσφέρουν το «κατιτίς» που σαφώς και είναι καλύτερο του τίποτα.

5 Κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου που θα Αγαπηθούν! | Douleutaras

Αμέσως μετά έρχονται τα σοκολατάκια και άλλα συναφή γλυκίσματα που φτιάχνουν τη διάθεση στο άψε-σβήσε δίχως πολλά-πολλά. Αυτά τα προτιμά το 47,5% των δηλωμένων ερωτευμένων.

Τα «σοκολατάκια του αγίου Βαλεντίνου» ταπεινώνουν τις Γιαπωνέζες

Μετά πάμε στους πεινασμένους Βαλεντίνους που προτιμούν την έξοδο στο εστιατόριο αφού με τον τρόπο αυτόν γλιτώνουν τη ρουτίνα της κουζίνας. Τη λύση του εστιατορίου προτιμά το 34,6%.

Δείπνο Αγίου Βαλεντίνου 2022 | Εστιατόρια με θέα Ακρόπολη,Καρέας Αθήνα

Ωστόσο εάν κάτι είναι σχεδόν ταυτισμένο με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι τα τριαντάφυλλα. Το 63% προτιμά σαφώς τα πορφυρά ρόδα όταν σκέφτεται να κάνει ένα δώρο για τη μέρα του Αγαπημένου αγίου των ανθοπωλών, της κάβας, των εμπορικών κέντρων.

Μπουκέτο Αγίου Βαλεντίνου με Κόκκινα Τριαντάφυλλα Εισαγωγής Ολλανδίας  Grande Love - by KENTIA

Περί ορέξεως και χρωματικής προτιμήσεως λόγος ουδείς! Ένα 27% προτιμά τα ροζ τριαντάφυλλά, το 26% τα λευκά, τα 20% μία ποικιλία χρωμάτων, το 18% τα μοβ, το 15% τα κίτρινα ενώ οι πιο απαιτητικοί καταλήγουν στα ροδακινί (13%) και στα πορτοκαλί (11%).

Το κάτι παραπάνω…

Κάρτες διαβάσαμε. Σοκολατάκια φάγαμε. Άνθη μυρίσαμε. Δείπνο απολαύσαμε. Ε πάντα υπάρχει χώρος για κάτι παραπάνω!

Πάντα θα υπάρχουν οι πιο γενναιόδωροι και αποφασισμένοι που επιλέγουν την «ασφαλή» λύση ενός κοσμήματος (17,3%) και οι πιο ριψοκίνδυνοι που επιλέγουν είδη ένδυσης (κατά 14,4%).

Προτάσεις δώρων για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου | Kalfidis

Από τη λίστα δεν λείπουν οι πιο «κουλ» (για να μην πούμε αδιάφοροι) που επιλέγουν τις δωροκάρτες (12,6%), ενώ στο τέλος μένει και ένα 12,2% που θεωρούνται μάλλον οι πιο ευφάνταστοι καθώς διαγράφουν μονοκοντυλιά όλες τις παραπάνω επιλογές κάνοντας την υπέρβαση με κάτι που δεν μπορεί να καταγραφεί στις στατιστικές έρευνες…(12%).

Ιδού συμπυκνωμένα όλα τα παραπάνω στατιστικά σε ένα γράφημα για να τα εμπεδώσετε!

Καλά…ξεμπερδέματα!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λίβανος: Φόβοι για περιφερειακή σύγκρουση στον απόηχο της μεγάλης ισραηλινής επίθεσης (upd)

Κρήτη: Τρία εργατικά ατυχήματα μέσα σε λίγες ώρες

Αχαΐα: Σύλληψη Γυμνασιάρχη μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Boeing: Νέα «τελική προσφορά» στους απεργούς-Ανεπαρκή τη χαρακτηρίζει το συνδικάτο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα