ΑΘΗΝΑ
06:36
|
03.05.2024
Το Hip-hop με ονόματα όπως ο Dr Dre, Snoop Dogg και Kendrick Lamar είχε την τιμητική του στο Super Bowl.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η μουσική σκηνή του Hip-hop είχε την τιμητική της στο διάσημο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl, του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Ονόματα όπως ο Dr Dre, ο Snoop Dogg, ο Kendrick Lamar και η Mary J Blige ανέβησαν στη σκηνή αλλά την παράσταση την έκλεψε ο Eminem γονατίζοντας στο τέλος της ερμηνείας του τραγουδιού του Lose Yourself.

Ήταν μια κίνηση συμβολισμού, η οποία αποθεώθηκε από τους θεατές. Παραπέμπει φυσικά στον πρώην παίκτη των San Francisco 49ers, Κόλιν Κάπερνικ, ο οποίος το 2016 γονάτισε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και τις φυλετικές διακρίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Έκτοτε, αθλητές από κάθε σπορ και αθλητικό επίπεδο συχνά γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Κάπερνικ και το ηχηρό μήνυμά του. Αυτό που έκανε ο Κάπερνικ το 2016 του στοίχισε την καριέρα του, αφού έχασε τη δουλειά του και εξορίστηκε από το NFL.

Ο Eminem επέλεξε να δείξει την αλληλεγγύη του στον Κάπερνικ. Οι χρήστες στο Twitter αποθέωσαν τον 49χρονο ράπερ ενώ μετά το τέλος του Super Bowl υπήρξε και σχετική ερώτηση προς τους διοργανωτές.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ 75.000 ετών

Τούρκος αθλητής απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επειδή ύψωσε παλαιστινιακή σημαία

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα