ΑΘΗΝΑ
07:24
|
19.05.2024
Επικριτικά είναι τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης σε σημεία της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επικριτικά είναι τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης σε σημεία της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ), Αλέξη Τσίπρα, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει πως «όταν ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο. Τον κ. Καμμένο και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, επειδή είναι σε αποδρομή». Παράλληλα, η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει πως «η δική μας σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον Ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό»

Τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25, εστιάζοντας στο ζήτημα της ΔΕΗ. «Τρεις εβδομάδες πήρε στον κ. Τσίπρα να απαντήσει στο ερώτημα που του έθεσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης κατά την συζήτηση της Πρότασης Μομφής κατά της κυβέρνησης στη Βουλή, για το αν “θα κοινωνικοποιηθεί η ΔΕΗ” με την περιβόητη “Προοδευτική Διακυβέρνηση”. Και η απάντηση του ήταν “όχι”, απάντηση που δεν την έδωσε στη Βουλή, αλλά στο Σκάι», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «για την Αττική Οδό παρεμπιπτόντως, ακόμα δεν έχουμε ακούσει κουβέντα βέβαια, καθώς τα ευκόλως εννοούμενα, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παραλείπονται».

«Φυσικά και δεν περιμέναμε τη συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα στο ”Σκάι” για να μάθουμε ότι η ”προοδευτική” κυβέρνηση που επαγγέλλεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική πρόοδο. Η ιστορία έχει καταγράψει ”τα έργα και τις ημέρες” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως και της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, με τις προτάσεις για υπουργούς κοινής αποδοχής με τη ΝΔ, αλλά και με την ψήφιση περίπου των μισών νομοσχεδίων της σημερινής κυβέρνησης» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη σημερινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όσο για τις αναφορές στο ΚΚΕ που δήθεν ”πνίγει τις διαφωνίες στο εσωτερικό του”, αναρωτιόμαστε τι άλλο θα σκεφτούν στο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσουν τις αλλαγές-απομιμήσεις, που προωθούν στο δρόμο της παραπέρα ενίσχυσης του ”αρχηγικού κόμματος”, ακολουθώντας τα πρότυπα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο ”δημοκρατικός” πλουραλισμός της αστικής οπορτουνιστικής ανανέωσης στο απόγειό του!», καταλήγει το ΚΚΕ στο ίδιο σχόλιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα