ΑΘΗΝΑ
22:54
|
03.07.2024
Ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε σε 14χρονο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα στοιχεία οκτώ ατόμων που εμπλέκονται σε επίθεση που έλαβε χώρα στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ταυτοποιήθηκαν σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, μετά από καταγγελία για επίθεση με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εις βάρος ανήλικου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία οκτώ εμπλεκόμενων ατόμων, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 29 Ιανουαρίου, όταν ένας 14χρονος, μαζί με τον 15χρονο αδελφό του έκαναν βόλτα βράδυ στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Στο ύψους του Μακεδονία Παλλάς είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν. Οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο τον ρώτησαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα