ΑΘΗΝΑ
22:56
|
08.05.2024
Η τελευταία χρονιά που η τελετή είχε τρεις παρουσιαστές ήταν το 1987, με τους Τσέβι Τσέις, Γκόλντι Χόουν και Πολ Χόγκαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι κωμικές ηθοποιοί Έιμι Σούμερ, Ρετζίνα Χολ και Γουάντα Σάικς θα παρουσιάσουν τα Όσκαρ φέτος τον Μάρτιο, στην πρώτη διά ζώσης τελετή στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ από την έναρξη της πανδημίας. 

Η τελετή απονομής θα προβληθεί στο ABC στις 27 Μαρτίου.

«Δεν είμαι βέβαιη ποιος σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα, όμως θα παρουσιάσω τα Όσκαρ μαζί με την καλή φίλη μου Γουάντα Σάικς και τη Ρετζίνα Χολ», δήλωσε η Έιμι Σούμερ στην εκπομπή «Good Morning America».

«Καλύτερα να πάω να δω καμία ταινία».

Τα βραβεία Όσκαρ απονέμονται από την αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών. Συνήθως τα απένεμαν διάσημες προσωπικότητες, όμως δεν είχαν καν παρουσιαστή το 2019, 2020 και 2021.

«Θέλουμε ο κόσμος να προετοιμαστεί για να περάσει καλά. Έχει περάσει κάποιος καιρός», είπαν οι Χολ, Σούμερ και Σάικς στην κοινή ανακοίνωσή τους.

Η τελευταία χρονιά που η τελετή είχε τρεις παρουσιαστές ήταν το 1987, με τους Τσέβι Τσέις, Γκόλντι Χόουν και Πολ Χόγκαν.

Ο Γουίλ Πάκερ, παραγωγής της τηλεοπτικής παραγωγής, επισήμανε ότι «στόχος του φετινού σόου είναι να ενώσουμε τους κινηματογραφόφιλους. Για αυτό ακριβώς ενώσαμε τρεις από τις πιο δυναμικές, ξεκαρδιστικές γυναίκες, με πολύ διαφορετικά χιουμοριστικά στιλ».

Τα ποσοστά τηλεθέασης της απονομής μειώθηκαν τα τελευταία χρόνια, πέφτοντας σε ένα χαμηλό 10,4 εκατομμυρίων ανθρώπων στις ΗΠΑ το 2021. Άλλωστε, η τελετή των Όσκαρ του 2021 περιορίστηκε λόγω της πανδημίας Covid-19, με τα βραβεία να απονέμονται σε έναν ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο του Λος Άντζελες, ενώπιον ενός μικρού κοινού υποψηφίων και καλεσμένων. Φέτος, οι διοργανωτές έχουν πει ότι το σόου θα επιστρέψει στο «σπίτι» του: το Dolby Theatre στο Χόλιγουντ.

Πηγές: Variety

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Eurovision 2024: Με παλαιστινιακή καφίγια ανέβηκε στη σκηνή Σουηδός καλλιτέχνης

Julian and Gregory: A tale of two Easters

Ένας Οκτώβρης δικός μας, της Ρωσίας και ολόκληρου του κόσμου-Μια έκκληση Ρώσων διανοουμένων και καλλιτεχνών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα