ΑΘΗΝΑ
13:45
|
30.04.2024
Στη Λευκωσία ο Ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτζοκ θα συναντηθεί με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη, συζητώντας διμερείς σχέσεις, περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πεποίθηση πως η εξομάλυνση των πολιτικών και διπλωματικών σχέσεων με την Τουρκία δεν θα γίνει σε βάρος των σχέσεων συνεργασίας με την Ελλάδα και την Κύπρο επιχειρεί να αποδείξει έμπρακτα η ισραηλινή ηγεσία.

Έγκυρες διπλωματικές πηγές αναφέρουν πως μετά την πιθανή επίσημη επίσκεψη του Ισραλινού προέδρου Ισαάκ Χέρτζοκ στην Αθήνα που αναμένεται να γίνει κοντά στις 24 Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο αναμένεται να πραγματοποιήσει στις 2 Μαρτίου.

Herzog: Ισραήλ και Κύπρος είναι όσο πιο κοντά μπορούν να είναι

Στη Λευκωσία ο Ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτζοκ θα έχει μεταξύ άλλων συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη, συζητώντας τις διμερείς σχέσεις, τις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 9 ή στις 10 Μαρτίου, αναμένεται να ακολουθήσει η επίσημη επίσκεψή του στην Τουρκία και η συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κριμαία: Καταρρίφθηκαν πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς ATACMS

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ως μια διδακτική ιστορία

Νέα Αριστερά για Βαρτζόπουλο: Η ΝΔ συνεχίζει να προωθεί τον ακροδεξιό λόγο

Προς την Κίνα ή όχι;-Πρωθυπουργός με μυστική ψηφοφορία στα Νησιά Σολομώντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα