ΑΘΗΝΑ
03:10
|
04.05.2024
Η εκπρόσωπος του ρωσικού YΠΕΞ ζήτησε χαριτολογώντας από τα αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ να δημοσιοποιήσουν το πρόγραμμα των «εισβολών» της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ζήτησε χαριτολογώντας από τα αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης να δημοσιοποιήσουν το πρόγραμμα των «επικείμενων εισβολών» της Ρωσίας στην Ουκρανία για το τρέχον έτος.

«Θα ήθελα να ζητήσω παραπληροφόρηση από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία: τα ΜΜΕ Bloomberg, The New York Times και The Sun να δημοσιεύσουν το πρόγραμμα για τις επερχόμενες εισβολές μας για το έτος. Θα ήθελα να προγραμματίσω τις διακοπές μου», είπε η Ρωσίδα διπλωμάτης στο κανάλι της στο Telegram σήμερα Τετάρτη.

Η Δύση και το Κίεβο εκτοξεύουν συνεχώς ισχυρισμούς για πιθανή εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τις τελευταίες μέρες. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώνουν με ενθουσιασμό την «ημερομηνία της εισβολής», η οποία έχει επανειλημμένα αναβληθεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Politico, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υποστήριξε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στην Ουκρανία στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ οι τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη αυξάνονται. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ κατηγόρησε αυτές τις δηλώσεις ως «κενή και αβάσιμη» κλιμάκωση της έντασης, τονίζοντας ότι η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν.

ΠΗΓΗ: Tass.com

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καναδάς: Συλλήψεις για τη δολοφονία διακεκριμένου ακτιβιστή Σιχ

Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές υπέρ της Γάζας

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα