ΑΘΗΝΑ
14:19
|
20.04.2024
Επικό τρολάρισμα στον Άδωνι Γεωργιάδη, αφού σύμφωνα με τον Υπουργό το ρεύμα είναι ακριβό λόγω της Αριστεράς. #Αν_δεν_υπήρχε_η_Αριστερα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλη μια επική γκάφα από τον Άδωνι Γεωργιάδη παρακολούθησε ο ελληνικός λαός, απευθυνόμενος, φυσικά, στην αριστερά μέσα από τα πάνελ του Σκαϊ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε, ως φαίνεται, την εξήγηση για τον λόγο που οι Έλληνες πληρώνουν τεράστια ποσά στη ΔΕΗ κάθε μήνα. Η απάντηση του Υπουργού; Η Αριστερα φταίει για την ακριβή ΔΕΗ!!

Αρχικά, ο υπουργός Ανάπτυξης ισχυρίστηκε, ότι ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα είχε φθηνό ρεύμα προκαλώντας την αντίδραση του διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχίa Θανάση Θεοχαρόπουλου και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Απόστολου Πάνα που του απάντησαν ότι ποτέ δεν ήταν 70% πιο ακριβό το ηλεκτρικό ρεύμα σε μέσους όρους.

«Οι καταθέσεις αυξήθηκαν επειδή τα πάντα ήταν κλειστά για καιρό, είχαμε καραντίνα και ο κόσμος δεν κυκλοφορούσε και κατανάλωσε πολύ λιγότερο, αλλά και επειδή πολλοί επαγγελματίες πήραν την επιστρεπτέα προκαταβολή», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Γιώργος Αυτιάς, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν φαίνεται να καταλάβαινε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Αυτιάς να σχολιάσει «μου ανεβάζεις το αίμα πρωί πρωί».

«Η Ελλάδα έχει ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη γιατί η αριστερά διαχρονικά εμπόδισε όλα τα έργα προόδου. Γιατί είστε καταστροφή, ότι πάει να γίνει καλό πάτε και το μπλοκάρετε … Εάν δεν υπήρχε καθόλου αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε φθηνό ρεύμα, θα είχαμε κάνει όλα τα έργα. Εσείς δεν μας αφήνετε».

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο το #Αν_δεν_υπήρχε_η Αριστερα έγινε σε λίγη ώρα το νέο τρέντ στο Twitter:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Η κωμικοτραγική κατάσταση του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα