ΑΘΗΝΑ
02:17
|
19.04.2024
«Διώξεις δικαστών-δημοσιογράφων, απευθείας αναθέσεις, έλεγχος ΜΜΕ. Στην ΕΕ τα βλέπουν όλα» η σκληρή απάντηση του Τσίπρα σε Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις αιχμές που άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την παρουσία του σε συζήτηση με θέμα «Stemming the Illiberal Tide: The Global Challenge of Eroding Democracy», στο πλαίσιο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου, απάντησε ο Αλέξης Τρίπρας.

«Η αναφορά Μητσοτάκη σε Διεθνές Φόρουμ -τη μέρα που ο Κύρτσος τον συνέκρινε με Όρμπαν- ότι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι κίνδυνος για δημοκρατία, δείχνει πανικό. Επιστροφή της δημοκρατίας θα είναι», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter επισημαίνει με νόημα ότι στην «ΕΕ τα βλέπουν όλα».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter

«Διώξεις δικαστών-δημοσιογράφων, απευθείας αναθέσεις, έλεγχος ΜΜΕ. Στην ΕΕ τα βλέπουν όλα. Η αναφορά Μητσοτάκη σε Διεθνές Φόρουμ -τη μέρα που ο Κύρτσος τον συνέκρινε με Όρμπαν- ότι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι κίνδυνος για δημοκρατία, δείχνει πανικό. Επιστροφή της δημοκρατίας θα είναι».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα