ΑΘΗΝΑ
13:05
|
26.04.2024
Ο πόλεμος δεν λέει να κοπάσει μεταξύ Κύρτσου και ΝΔ. Ο πρώην βουλευτής «αποτελειώνει» με χειρουργικές κινήσεις τον Κυριακό Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και εκεί που έσκασε η πρώτη βόμβα με τη διαγραφή του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου από τη Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε το κυβερνών κόμμα το πρωί της Παρασκευής, η μπόρα δεν λέει να κοπάσει.

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, το τελευταίο διάστημα είχε ασκήσει σφοδρότατη κριτική στην κυβέρνηση με αιχμές τη διαχείριση της πανδημίας, τους χειρισμούς στο μέτωπο της οικονομίας, αλλά και τα όσα είπε για τις διώξεις σε βάρος Ελλήνων δημοσιογράφων.

Αρχικά, αφορμή για τη διαγραφή του Κύρτσου στάθηκε το tweet τπυ Ευρωβουλευτή:

«Παγίδα για κυβέρνηση, Ελλάδα η δίωξη δημοσιογράφων, Τουλουπάκη. Η κόντρα Βρυξελλών-Ουγγαρίας, Πολωνίας για κράτος Δικαίου στο ζενίθ. Το Ευρ. Δικαστήριο δέχθηκε σύνδεση κονδυλίων με σεβασμό δικαιωμάτων. Η κριτική από έγκυρα ΜΜΕ,όπως ARTE,σκληραίνει. Το Μαξίμου θεατής των εξελίξεων».

Ωστόσο, ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος «ξαναχτυπά», με νέα ανάρτηση, το παλιό αγαπημένο του κόμμα, μέσω νέου, λαχταριστού tweet. Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Σκέρτσος και ο Δημητριάδης:

«Γειά σου Μητσοτάκη σούπερ-manager. Κατάφερες να πας το επιτόκιο του δεκαετούς και τα spread, πάνω από εκεί που σου τα παρέδωσε ο Τσίπρας. Γιατί; Βάλε τον Δημητριάδη και το Σκέρτσο να το εξηγήσουν. Οι νοικοκυραίοι, οι μη προνομιούχοι και οι φτωχοί κρέμονται από τα χείλη τους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κλονίζεται ο Ερντογάν

Παρέμβαση ΝΑΤΟ σε Κίνα εν μέσω της επίσκεψης Μπλίνκεν

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Κινητοποίηση φοιτητών έξω από τα γραφεία της CVC

Σάντερς προς Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λέει κανείς ότι έχετε σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα