ΑΘΗΝΑ
00:25
|
20.04.2024
Και ο Μπόρις κηρύσσει το τέλος των περιοριστικών μέτρων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε χθες Κυριακή (20/2) ότι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ Β΄, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η μονάρχης παρουσιάζει, σύμφωνα με το Μπάκιγχαμ, ήπια συμπτώματα και θα συνεχίσει κάποια «ελαφριά καθήκοντά της» από το κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο σκιτσογράφος  Γκάι Βέναμπλς «φαντάζεται» τη μονάρχη μόνη στο κρεβάτι με πυρετό και με τα κόργκι της να διαβάζει στην εφημερίδα για τις επιτυχίες του Μπόρις Τζόνσον με τον κορονοϊό και την απόφασή του να άρει σύντομα όλους τους περιοριστικούς όρους.

Ο Βέναμπλς είναι από τους πλέον καταξιωμένους και γνωστούς σκιτσογράφους στη Βρετανία. Έχει αποχωρήσει πλέον από την ενεργό δράση και απλά έχει κρατήσει μια τακτική συνεργασία με τα έντυπα Spectator, το σατιρικό Private Eye και το The Oldie.

Η καραντίνα της τριπλά εμβολιασμένης βασίλισσας δίνει στην Ελισάβετ μια ευκαιρία να βρεθεί για λίγο εκτός δημοσιότητας από τα σκάνδαλο των γιων της, Άντριου και Καρόλου. Ο πρώτος βρέθηκε κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση στις ΗΠΑ εξαιτίας των δεσμών του με την Γκισλέιν Μάξγουελ και τον εκλιπόντα Τζέφρι Έπσταϊν. Ο δεύτερος, Κάρολος, βρέθηκε με αδιευκρίνιστα ποσά από έναν ύποπτο Σαουδάραβα χρηματοδότη του φιλανθρωπικού ιδρύματος που ως αντάλλαγμα έλαβε τη βρετανική υπηκοότητα και τον τιμητικό τίτλο του Ιππότη, που είθισται να απονέμει η βασίλισσα σε εξέχοντα άτομα για τις υπηρεσίες τους στο Στέμμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

17η Απρίλη-Γενική Απεργία για το 59%;  

ΕΣΥ καλά;

Ένα σκίτσο τα λέει όλα

Πάσχα στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα