ΑΘΗΝΑ
14:59
|
30.05.2024
Το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος κυκλοφορεί τον Απρίλη με αφορμή την 30ή επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία της συλλογής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα ροκ συγκρότημα The Police κυκλοφορεί στις 15 Απριλίου σε βινύλιο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους με αφορμή την 30ή επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία της συλλογής.

The Police - British Pop-Rock Legends | uDiscover Music

Το συγκρότημα που ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις του το 1977  κυκλοφόρησε το άλμπουμ «The Police – Greatest Hits» το 1992 σε περιορισμένα αντίτυπα σε βινύλιο με πασίγνωστα τραγούδια τους όπως: «Roxanne», «Message in a Bottle», «Walking on the Moon», «Don’t Stand So Close to Me», «Every Little Thing She Does is Magic», «Every Breath You Take».

Το συγκρότημα με πωλήσεις που φθάνουν πάνω από 75 εκατομμύρια αντίτυπα παγκόσμια έχει κερδίσει δύο BRIT Awards, έξι Grammys και ένα MTV Video Music Award.

Το πλέον διάσημο μέλος του συγκροτήματος, ο Στινγκ, παραμένει ως σήμερα στην ενεργό δράση, κυκλοφορώντας τον περασμένο Νοέμβριο νέο άλμπουμ με τον τίτλο The Bridge.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πομπηία: Νέα ανασκαφή αποκαλύπτει ότι ανήλικα παρακολουθούσαν μονομαχίες

Βραβεία Βιβλίου Public: Υποψήφιο «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ-Από την Ουκρανία και την πανδημία στη νέα πλανητική τάξη»

Άγνωστοι μεταξύ μας

Απαγόρευση των ταυρομαχιών στην Κολομβία με κοινοβουλευτική απόφαση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα