ΑΘΗΝΑ
09:18
|
27.04.2024
Οριστική κρίνεται η απόφαση της UEFA να μην διοργανωθεί ο τελικός του Champions League αυτής της σεζόν στην Αγία Πετρούπολη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οριστική κρίνεται η απόφαση της UEFA να μην επιτρέψει τη διοργάνωση του φετινού τελικού του Champions League στην Αγία Πετρούπολη μετά και την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Associated Press στην έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή για να συζητηθεί η γεωπολιτική κρίση και οι επιπτώσεις της στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις οι αξιωματούχοι πρόκειται να ανακοινώσουν ότι ο αγώνας της 28ης Μαΐου δεν θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

«Μετά την εξέλιξη της κατάστασης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας τις τελευταίες 24 ώρες, ο πρόεδρος της UEFA αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής… προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση και να ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις», ανέφερε η UEFA σε ανακοίνωσή της.

Η βρετανική κυβέρνηση και ομάδες φιλάθλων είχαν ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες από την UEFA να μην διεξαχθεί ο αγώνας στην Αγία Πετρούπολη, όπου το γήπεδο χρηματοδοτείται από τον ρωσικό κρατικό ενεργειακό κολοσσό Gazprom.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ισπανία επιβεβαίωσε τα σχέδια αποστολής Patriot στην Ουκρανία

Το ατλαντιστικό και το φιλειρηνικό μέτωπο στην Ανατολική Ευρώπη

Δένδιας: 2 δισ. ευρώ θα κοστίσουν οι θόλοι αεράμυνας της χώρας

Τον Ερντογάν σουλτάνο αποδομεί ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα