ΑΘΗΝΑ
14:11
|
28.04.2024
Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ μετά την επεισοδιακή πρόκρισή του στους «16» του Europa Conference League.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά ενθουσιασμό για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εξωτερίκευσε και το προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα με τον πατέρα του που ζει στο Κίεβο ως προπονητής της Ντιναμό Κιέβου. Αναλυτικά είπε:

«Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη, ξέρουμε πόσο το ήθελε και πόσο μας πίεσε να το καταφέρουμε. Θα ήθελε να ήταν εδώ μαζί μας και να το πανηγυρίσει. Επίσης η σκέψη μου είναι στον πατέρα μου που είναι στο Κίεβο και περνάει δύσκολες στιγμές. Σήμερα την τελευταία φορά που μιλήσαμε στις 5 το απόγευμα ζήτησε από μένα την πρόκριση, ώστε να πάρει μία χαρά στις δύσκολες στιγμές που ζει στην Ουκρανία.
Είναι ευχάριστο για εμάς με τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση. Πολλά συναισθήματα, αλλά την Κυριακή έχουμε άλλο παιχνίδι και πλέον περιμένουμε και τα επόμενα παιχνίδια, καθώς θα έρθουν κι άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά.
Για να τελειώσουμε με τις σκέψεις που έχουμε, πρέπει να πω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι συνεχίζουμε και στις 3 διοργανώσεις. Με αυτό τον τρόπο βέβαια θα βοηθήσουμε το γκρουπ να πάρει τη δύναμη για τη συνέχεια και την πίστη για το πλάνο που θέλουμε να επιτύχουμε σε όλες τις διοργανώσεις και στα επόμενα χρόνια».

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Μετά την ολοκλήρωση και των αγώνων ρεβάνς στα play offs του Europa Conference League, συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των «16» της διοργάνωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (25/02) στις 14:00 στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν. Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκρισή του επί της Μίντιλαντ θα βρίσκεται στο Β γκρουπ.

Οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ: Τις 8 ομάδες που τερμάτισαν στην 1η θέση των ομίλων της διοργάνωσης (που θα έχουν τις ρεβάνς στις έδρες τους) και τις 8 που προέκυψαν μέσα από τα παιχνίδια των play offs. Και σε αυτή τη φάση ισχύει ο περιορισμός που δεν επιτρέπει σε ομάδες απ’ την ίδια χώρα να κληρωθούν μεταξύ τους. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου και οι ρεβάνς στις 17 Μαρτίου 2022.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα