ΑΘΗΝΑ
13:42
|
09.06.2026
Αναστέλλονται οι εκδηλώσεις, η συνεργασία και η συζήτηση με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το υπουργείο Πολιτισμού με εντολή της Λίνας Μενδώνη προχωρά σε «κυρώσεις» λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ αναστέλλεται η υλοποίηση, συνεργασία, προγραμματισμός ή συζήτηση εκδηλώσεων με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, σημειώνεται ότι η εκδήλωση του Gala Όπερας που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ακυρώνεται, όπως και η μετάδοση της παράστασης «Η Λίμνη των Κύκνων», στο πλαίσιο του κύκλου The Bolshoi Ballet Live from Moscow, την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron – The Athens Concert Hall.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Μέτωπο εργαζομένων για τις 11 απολύσεις στο ΚΘΒΕ

Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης στο πλευρό του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Το τραγούδι της ημέρας

Το τραγούδι της ημέρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα