ΑΘΗΝΑ
21:35
|
07.06.2023
Για «εκτροχιασμό της Ε.Ε.» και πρακτική «ολοκληρωτικών καθεστώτων» μιλάει η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα.
Discussion and voting of the bill for the 120 payment plan and the reduction of the ENFIA tax, Hellenic Parliament, Athens, on July 30, 2019 / Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου για μείωση του ΕΝΦΙΑ και τις 120 δόσεις, στην ολομέλεια της Βουλής, Αθήνα, στις 30 Ιουλίου, 2019
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για «εκτροχιασμό της Ε.Ε.» και πρακτική «ολοκληρωτικών καθεστώτων» μιλάει η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα, σε δήλωσή της στο Sputnik, με αφορμή την ανακοίνωση της Κομισιόν για απαγόρευση λειτουργίας του RT και του Sputnik.

«Τα προσωπεία δεν αντέχουν. Κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι “θα τους περάσει”» σχολιάζει μεταξύ άλλων η κ. Σακοράφα.

Η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα:

«Η πρόεδρος της Κομισιόν, η κ. φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε την πρόθεση του διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης να απαγορεύσει τη λειτουργία του Russia Today, του Sputnik “και των θυγατρικών τους”.

Μια τέτοια απαγόρευση δεν θα ήταν βέβαια πρωτοφανής, αφού αποτελεί την παραδοσιακή πρακτική αυταρχικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων. Η καταφυγή σε τέτοιες μεθόδους φίμωσης του Τύπου δείχνει τον εκτροχιασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ήθελε πάντα να επιμένει στην επίφαση της δημοκρατικότητάς της.

Όμως, φαίνεται πως στη συγκυρία της κρίσης τα προσωπεία δεν αντέχουν. Σε κάθε περίπτωση, κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι “θα τους περάσει”».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σπρώχνουν σχέδια για συμφωνίες σε Αραβική Χερσόνησο και Ισραήλ

Την αναγνώριση μαροκινής κυριαρχίας στη Δυτική Σαχάρα μελετά το Ισραήλ

Αναιμική διεθνή ανάπτυξη προβλέπει ο ΟΟΣΑ

Ιράν: Για Βενεζουέλα, Νικαράγουα, Κούβα, αναχωρεί ο Εμπραχίμ Ραϊσί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα