ΑΘΗΝΑ
22:32
|
24.04.2024
Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε ότι οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει το πυρηνικό τους οπλοστάσιο σε όλα τα εδάφη της Ευρώπης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Όνειρο» της Ουάσιγκτον χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, την εμφάνιση και ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία.

Μιλώντας στο ρωσικό δίκτυο Rossiya-1, η Μαρία Ζαχάροβα, είπε χαρακτηριστικά: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει πυρηνικά όπλα σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια. Δεν αναφέρομαι στη Γαλλία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, που έχουν το δικό τους πυρηνικό οπλοστάσιο. Αλλά στην Ιταλία και πολλές άλλες χώρες που κατέχουν αμερικανικά πυρηνικά όπλα χωρίς να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Οι ΗΠΑ είναι αυτές που ελέγχουν αυτά τα πυρηνικά. Ήταν το όνειρο της Ουάσινγκτον να εμφανιστούν τέτοια όπλα στην Ουκρανία».

Σύμφωνα με τη Μαρία Ζαχάροβα αυτή «η αχαλίνωτη και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των Αγγλοσαξόνων ψευδό-γκουρού» δεν θα καλύψει μόνο τη Ρωσία αλλά και όποιον θα βρεθεί με κάποιον τρόπο «στον δρόμο τους». «Δεν μας πίστευαν τότε. Ήταν πριν από δέκα χρόνια. Η Κίνα το σήμερα αντιμετωπίζει ακριβώς αυτό σε όλα τα μέτωπα», κατέληξε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: TASS

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα