ΑΘΗΝΑ
10:52
|
09.12.2023
Εκδήλωση - συζήτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία διοργανώνουν ΝΑΡ και νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκδήλωση-συζήτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία διοργανώνουν το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση την Τετάρτη 2 Μαρτίου με θέμα:

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η όξυνση των καπιταλιστικών ανταγωνισμών και η στάση της κομμουνιστικής Αριστεράς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/3 στις 6.30 μ.μ. στην Παιδαγωγική Σχολή, Ναυαρίνου 13Α , Αθήνα, στο αμφιθέατρο ΜΑΝΧ.

Ομιλητές θα είναι:

  • Βάσσου Αθηνά, νέα εργαζόμενη, μέλος γραφείου οργάνωσης Νέων Εργαζομένων Αθήνας νΚΑ,
  • Μαυροειδής Παναγιώτης, μέλος ΝΑΡ και ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ,
  • Μιχαηλίδης Γιώργος, μέλος Π.Ε. ΝΑΡ, ιστορικός.

ην ίδια στιγμή, η οργάνωση της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συμμετέχει στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις που οργανώνονται πανελλαδικά σήμερα.

«Την ώρα που οι πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία συνεχίζονται και οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί απογειώνονται απειλώντας το μέλλον των λαών, εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλες συλλογικότητες του μαζικού κινήματος κινητοποιούνται σε αντιπολεμική κατεύθυνση, με βασική αιχμή την εναντίωση στην εμπλοκή στο Ουκρανικό, στο πλευρό του ΝΑΤΟ, που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ, με βασικό αίτημα να μην υπάρχει καμία ελληνική συμμετοχή, να κλείσουν οι βάσεις και να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Στην κατεύθυνση αυτή συντονίζονται επίσης αριστερές οργανώσεις και κινήσεις.

Μετά τις πρώτες μαζικές αντιπολεμικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (Θεσσαλονίκη, Πάτρα και αλλού) και το Σάββατο στην Αθήνα (από τα Προπύλαια), τα νέα μεγάλα αντιπολεμικά ραντεβού είναι την Τρίτη 1η Μαρτίου 2022. Στις κινητοποιήσεις καλούν το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση», αναφέρουν με ανακοίνωσή τους το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σύσκεψη για την οπαδική βία στο Μαξίμου

Εκλεκτή της Μενδώνη η νέα γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων

Υπέρ της κοινής δήλωσης Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν ο Γεραπετρίτης

Γάζα: Ανηλεείς επιδρομές-Αποτυχία απελευθέρωσης ομήρων από τον στρατό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα