ΑΘΗΝΑ
07:37
|
15.07.2024
Κανείς από τους μισθοφόρους που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία δεν θα εξασφαλίσει το δικαίωμα του μαχητή αιχμαλώτου είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού στρατού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κανείς από τους μισθοφόρους που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία για να πολεμήσει υπέρ του εθνικιστικού καθεστώτος δεν θα εξασφαλίσει το δικαίωμα του μαχητή αιχμαλώτου υπό το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο ξεκαθάρισε σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος του ρωσικού στρατού, Ιγκορ Κονασένκοφ.

Ο Ρώσος αξιωματούχος τόνισε ότι όλες οι ενέργειες σαμποτάζ από μισθοφόρους της Δύσης στην Ουκρανία διενεργούνται με τη χρήση δυτικών όπλων. Πρόσθεσε ότι οι ξένοι μισθοφόροι επιτίθενται στον ρωσικό στρατό και στα κομβόι ανεφοδιασμού αλλά και στα αεροσκάφη που παρέχουν υποστήριξη επιμελητείας. Προειδοποίησε έτσι ότι όλοι οι ξένοι μισθοφόροι που θα συλλαμβάνονται στην Ουκρανία θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη με ποινικές κατηγορίες. «Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να περιμένουν πως θα διωχθούν ως εγκληματίες. Καλούμε όλους τους ξένους πολίτες που μπορεί να σχεδιάζουν να πάνε για να πολεμήσουν υπέρ του εθνικιστικού καθεστώτος του Κιέβου να το σκεφθούν 10 φορές πριν καν ξεκινήσουν» κατέληξε ο Κονασένκοφ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διάγγελμα Μπάιντεν: Να μην μετατραπεί η πολιτική σε «πεδίο φονικής μάχης»

Η ΛΑΡΚΟ και η εθνική καταστροφή μπροστά μας

Νέα κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά καμία αλλαγή στην Ευρώπη

Ο ηγέτης του μεγαλύτερου κομμουνιστικού κόμματος του Νεπάλ διορίστηκε νέος πρωθυπουργός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα