ΑΘΗΝΑ
17:42
|
01.05.2024
«Η Ρωσία γνωρίζει, ότι εάν κάποιος από εμάς δεχόταν επίθεση, τότε θα ανταπέδιδε ολόκληρη η Συμμαχία».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θέλουμε να στείλουμε ένα αποτρεπτικό μήνυμα απέναντι στη Ρωσία, ώστε να μην κάνει άλλο ένα βήμα δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί εξηγώντας γιατί αναχώρησε το βράδυ της Πέμπτης το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ από την Κύπρο.

Γαλλίας: Το αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ και η συνοδεία του εγκατέλειψαν την  Κύπρο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία | ενότητες, κόσμος | Real.gr

Ισχυρίστηκε όπως το γαλλικό αεροπλανοφόρο και η συνοδεία του «προσαρμόζονται» στην νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στα πεδία συγκρούσεων της Ουκρανίας ξεκαθαρίζοντας από την άλλη πως η παρουσία του αεροπλανοφόρου είναι «αυστηρά αποτρεπτική».

Η Γαλλίδα αξιωματούχος ανήγγειλε πως θα μεταβεί μεθαύριο, Κυριακή, στη Ρουμανία, για να επισκεφτεί τους περίπου 500 Γάλλους στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί  στη χώρα με πρόσχημα την «βοήθεια και την αλληλεγγύη» σε χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που ανήκουν στην Ατλαντική Συμμαχία και που βρίσκονται πιο κοντά σε αυτή τη σύγκρουση.

«Είμαστε χώρες δεσμευμένες από ένα σύμφωνο αλληλεγγύης και η Ρωσία γνωρίζει, ότι εάν κάποιος από εμάς δεχόταν επίθεση, τότε θα ανταπέδιδε ολόκληρη η Συμμαχία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα