ΑΘΗΝΑ
07:08
|
18.08.2022
Συμμετείχαν πλήθος φεμινιστικών οργανώσεων, σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, γυναικείων οργανώσεων μεταναστριών, η ΑΔΕΔΥ το ΕΚΑ και η οργάνωση «Ουκρανές Γυναίκες στην Ελλάδα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία μέχρι την Βουλή, που ολοκληρώθηκε γύρω στις 15.00, πραγματοποιήθηκε για την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. 

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πλήθος φεμινιστικών οργανώσεων, σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, γυναικείων οργανώσεων μεταναστριών, η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ. 

«Ο πόνος μας είναι μεγάλος» είπε σε κλίμα συγκίνησης η Χάνα Ολάνιτς, εκπροσωπώντας την οργάνωση «Ukrainian Women in Greece» (Ουκρανές Γυναίκες στην Ελλάδα), η οποία συμμετείχε στην πορεία κρατώντας κίτρινα γαρύφαλλα και καταχειροκροτήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος.  

«Ποτέ καμία μόνη», «τι κάνω με το σώμα μου δεν αφορά κανέναν», «ίση αμοιβή για ίση εργασία», «ακόμα και αν φορέσω τη φούστα μου καπέλο, όταν λέω όχι σημαίνει ότι δεν θέλω» ήταν μεταξύ των συνθημάτων που ακούστηκαν στην συγκέντρωση μαζί με πολλά αντιπολεμικά μηνύματα, ενώ το κεντρικό πανό ζητούσε την «Επανασύσταση γενικής γραμματείας ισότητας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Και όμως ο Σίλβιο επιμένει

Ο καιρός σήμερα: Νέα αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας

Δήμαρχος εναντίον σέρφερ στα κανάλια της Γαληνοτάτης Βενετίας (video)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Είμαστε μαζί σου»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα