ΑΘΗΝΑ
01:23
|
29.09.2024
«Τα ίδια έχουν γίνει στο Ιράκ, στη Συρία, στο Αφγανιστάν. Μίλησε κανείς για αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασε σε ερώτηση δημοσιογράφων στη Λιθουανία για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μια ερώτηση Λιθουανών δημοσιογράφων προς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά το τέλος του αγώνα της Παρτιζάν με την Λιετκαμπέλις, έκανε τον «Ζοτς» να θυμηθεί τον βομβαρδισμό της χώρας του το 1999 και τις αμερικανικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των πρόσφατων δεκαετιών.

«Οι δηλώσεις είναι καλές, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει πόλεμος στη ζωή μας. Είμαι 62 ετών, δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που βλέπω. Θυμάμαι πολλά, δεν θυμάμαι όμως να μιλούσατε τόσο πολύ όταν η χώρα μου βομβαρδιζόταν το 1999» δήλωσε ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν δημοσιογράφος του ζήτησε ένα σχόλιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Λιετκαμπέλις.

Ο Σέρβος τεχνικός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τα ίδια έχουν γίνει στο Ιράκ, στη Συρία, στο Αφγανιστάν. Μίλησε κανείς για αυτά; Φυσικά τίθεμαι κατά κάθε πολέμου στον κόσμο. Κάθε άτομο που πέθανε εξαιτίας ενός πολέμου είναι τραγωδία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα