ΑΘΗΝΑ
19:20
|
04.07.2026
Ενημερώθηκαν «για τους λόγους, τους σκοπούς και τα καθήκοντα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τους πρέσβεις και τις διπλωματικές αποστολές αραβικών χωρών για τις εξελίξεις στα μέτωπα της Ουκρανίας ενημέρωσε απόψε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.

Σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων ΤASS αναφέρεται πως στη διάρκεια της συνάντησης οι Άραβες διπλωμάτες ενημερώθηκαν «για τους λόγους, τους σκοπούς και τα καθήκοντα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης ώστε να εξασφαλιστεί η αποστρατιωτικοποίηση και η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας, να προστατευτεί ο πολύπαθος λαός του Ντονμπάς και να εξαλειφθεί η απειλή που προέρχεται από το ουκρανικό έδαφος στην εθνική ασφάλεια της Ρωσίας».

Πάντα κατά την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή «σε ζητήματα της ασφάλειας των Ουκρανών πολιτών και του συντονισμού προσπαθειών για την ασφαλή έξοδο αλλοδαπών και διπλωματών από την Ουκρανία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα