ΑΘΗΝΑ
10:30
|
05.05.2024
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι είναι πολύ νωρίς να κάνει προβλέψεις για την πιθανή έκβαση των συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
MOSCOW, RUSSIA - MARCH 3, 2022: A view of the Bolshoy Kamenny Bridge. Pictured in the background is the Moscow Kremlin. Maxim Churusov/TASS Ðîññèÿ. Ìîñêâà. Âèä íà Áîëüøîé Êàìåííûé ìîñò. Íà âòîðîì ïëàíå Êðåìëåâñêàÿ ñòåíà. Ìàêñèì ×óðóñîâ/ÒÀÑÑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα (Τρίτη, 15/3) ότι είναι πολύ νωρίς να κάνει προβλέψεις για την πιθανή έκβαση των συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

«Το έργο είναι δύσκολο και στην παρούσα κατάσταση το γεγονός και μόνο ότι συνεχίζονται είναι πιθανόν θετικό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το Reuters. «Δεν θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις. Περιμένουμε αποτελέσματα», προσέθεσε ο ίδιος.

Η Ρωσία, δήλωσε ο Πεσκόφ, είναι απογοητευμένη που δεν υπήρξε καμία δημόσια δήλωση από αξιωματούχους της Δύσης για το γεγονός ότι σκοτώθηκαν 20 και πλέον άνθρωποι στην ελεγχόμενη από αυτονομιστές πόλη του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία.

Πηγές: Reuters, TASS

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Ζαχάροβα: Θα απαντήσουμε στις Βαλτικές προκλήσεις με ασύμμετρα μέτρα

Έφτασε η ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια στο Νίγηρα

Έναρξη της 15ης συνόδου κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στη Γκάμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα