ΑΘΗΝΑ
19:51
|
16.04.2024
Σε καυστικό σχόλιο προέβη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε καυστικό σχόλιο προέβη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού σχετικά με τη στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών εν μέσω σφοδρού κύματος ακρίβειας. 

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προαναγγείλει πακέτο μέτρων 1,1 δισ. ευρώ, που θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο, που θα ανακουφίσουν 3,2 εκατομμύρια ευάλωτους πολίτες, αλλά και τα νοικοκυριά με εισόδημα έως 30.000 ευρώ το χρόνο.

«Πρώτη φορά βλέπω ΠΘ να εξαγγέλλει μέτρα στήριξης μιλώντας για ψίχουλα», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα, ο Αλ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε «κόψει», αποκαλώντας τα ψίχουλα, την 13η σύνταξη και τα κοινωνικά μερίσματα που είχε εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην εξουσία. 

«Βέβαια όταν ο ίδιος -και χωρίς κρίση ακρίβειας- είχε αποκαλέσει ψίχουλα τα κοινωνικά μερίσματα (800εκ) και τη 13η σύνταξη που έκοψε (2,7δις μέχρι σήμερα), λογικό είναι. Έχει τουλάχιστον αυτογνωσία…», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για «τρομακτική αισχροκέρδεια στην ενέργεια», εκφράζοντας την ανησυχία του για αλυσιδωτές εκρήξεις τιμών στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα είδη μαζικής κατανάλωσης και στο νερό, λόγω των τεράστιων αυξήσεων στο ενεργειακό κόστος. Όπως τόνισε με νόημα κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως «το πρώτο που πρέπει να κάνει κανείς, είναι να αντιμετωπίσει στην πηγή την αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα