ΑΘΗΝΑ
21:45
|
06.12.2022
Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Τσίπρα προκάλεσαν δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν υπέρ της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Τσίπρα προκάλεσαν δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν υπέρ της συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ) να κάνει λόγο για αθλιότητα και μονταζιέρα.

Όπως σημειώνει, «τίτλοι άρθρων σε γνωστές ιστοσελίδες της λίστας Πέτσα με εμφανίζουν να υποστηρίζω “συνεργασία με ΝΔ”, με αφορμή συνέντευξή μου στα ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά. Στα λεγόμενα μου στη συνέντευξη που με ακρίβεια αποδίδει η ιστοσελίδα των Παραπολιτικών (υπάρχει άλλωστε και το ηχητικό) ρητά αντιτίθεμαι σε οποιαδήποτε συνεργασία με τη ΝΔ καθώς και σε σενάρια οικουμενικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης τεχνοκρατών που διακινούνται το τελευταίο διάστημα».

Άλλες ιστοσελίδες, συνεχίζει ο Γιώργος Τσίπρας, «θεώρησαν δημοσιογραφία να “μεταφράζουν” τα λεγόμενά μου εμφανίζοντάς με να υποστηρίζω τα ακριβώς αντίθετα από όσα είπα, όπως ο άθλιος, παραπλανητικός τίτλος “Γιώργος Τσίπρας: Ναι σε συνεργασία με ΝΔ”. Η αθλιότητα και η μονταζιέρα καλά κρατούν στο περιβάλλον των ΜΜΕ» καταλήγει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πεδίο μάχης το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πυρηνική τρομοκρατία εκ μέρους του Κιέβου καταγγέλλει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Μεγάλη πορεία ενάντια στην αστυνομική βία και την καταστολή στην Αθήνα

«Φυλακισμένα» παιδιά στα νοσοκομεία με εισαγγελική εντολή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα