ΑΘΗΝΑ
21:19
|
03.05.2024
Οι δέκα γερουσιαστές συναντήθηκαν με ηγέτες και στρατηγούς και ενημερώθηκαν για τα νεότερα θέματα της Ουκρανίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με το CNN, δέκα γερουσιαστές των ΗΠΑ βρίσκονται σε δικομματική διπλωματική αποστολή στην Πολωνία και τη Γερμανία εκ μέρους του Κογκρέσου, επισκεπτόμενοι ένα Πολωνικό κέντρο υποδοχής προσφύγων και συναντώντας Γερμανούς νομοθέτες.

Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Στιβ Ντένις της Μοντάνα σχολίασε την αποστολή στο κανάλι Fox σήμερα το πρωί από το κέντρο υποδοχής προσφύγων, που δήλωσε πως απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από τα Ουκρανικά σύνορα.

Ο Ντένις είπε, πως η ομάδα των δέκα γερουσιαστών συναντήθηκε με ηγέτες και στρατηγούς από την 82η Μεραρχία της Στρατιωτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ μόλις μια ώρα πριν τη συνέντευξη σε μια τοποθεσία που σύμφωνα με τον Ντένις ήταν περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά, όπου ενημερώθηκαν για την τρέχουσα κατάσταση. Ο Ντένις δήλωσε επίσης πως το βράδυ της Παρασκευής, οι 10 γερουσιαστές επισκέφθηκαν την Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο και δείπνησαν με αρκετά μέλη του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Γερμανίας (Bundestag).

Είπε πως τα μέλη εξέφρασαν ευγνωμοσύνη για την αύξηση στη χρηματοδότηση από τις χώρες του ΝΑΤΟ και χαρακτήρισε την κρίση ως τη “δική τους 9/11”. 

Οι γερουσιαστές συναντήθηκαν με ηγέτες στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Wiesbaden, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter της Ρεπουμπλικανής Γερουσιάστριας Joni Ernst της Iowa, που ηγείται της διπλωματικής αποστολής. Η Ernst ανέβασε επίσης φωτογραφίες από συναντήσεις της ομάδας των γερουσιαστών με την πρέσβη των ΗΠΑ στη Γερμανία, Έιμι Γκάτμαν, και με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας.

Πηγή: The Press Project

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα