ΑΘΗΝΑ
12:31
|
08.05.2024
Άμεση η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του Πέτσα, ότι δεν θα γίνουν εκλογές, επειδή ο λαός θα καταδικάσει τη ΝΔ. «Γαντζωμένος στην καρέκλα ο Μητσοτάκης».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν τα τελευταία σχόλια του Στέλιου Πέτσα αναφορικά με το σενάριο εκλογών εντός της άνοιξης του 2022.

Δηλώνοντας ότι μία εκλογική αναμέτρηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την κυβέρνηση σε αυτή τη φάση, δεδομένης της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από το επίμονο κύμα της ακρίβειας που θα μπορούσε να τους οδηγήσει να «τιμωρήσουν» τη γαλάζια παράταξη στην κάλπη, προσπάθησε να βάλει τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών.

Αδιανόητη δήλωση Πέτσα: «Δεν κάνουμε εκλογές γιατί ο κόσμος θέλει να μας εκδικηθεί»

Για κατάρρευση του πρωθυπουργού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.

Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.

Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια».

Δημοσκόπηση Prorata: Κλείνει η «ψαλίδα» – Ακρίβεια, χαμηλοί μισθοί στο προσκήνιο

Πηγή: efsyn

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μόσχα: Τα γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία θα είναι νόμιμοι στόχοι

Βερολίνο: Γερουσιαστής δέχθηκε επίθεση από άγνωστο σε βιβλιοθήκη

Έρχεται το 14ο πακέτο κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχείς οι προκλήσεις της Άγκυρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα