ΑΘΗΝΑ
02:44
|
20.04.2024
Η σύνοδος των ηγετών Αιγύπτου, Ισραήλ και ΗΑΕ που δεν είχε αναγγελθεί θα πραγματοποιηθεί στο Σαρμ ελ Σέιχ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Σαρμ ελ Σέιχ μετέβη αιφνιδίως σήμερα νωρίς το απόγευμα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ για συνάντηση με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Σίσι και πιθανώς και με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, σείχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχγιάν που συναντήθηκε ήδη με τον ηγέτη της Αιγύπτου.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση του Προέδρου Σίσι με τον πρίγκηπα διάδοχο του Άμπου Ντάμπι το εμιρατινό πρακτορείο ειδήσεων WAM επικαλέστηκε σχετική ανάρτηση του Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχγιάν με την οποία χαρακτήριζε τον Αιγύπτιο πρόεδρο «αδελφό» αναφέροντας πως συζήτησαν τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης των στενών σχέσεων σε τομείς συνεχιζόμενης συνεργασίας προς όφελος των αμφοτέρων χωρών.

Αιγύπτιοι αξιωματούχοι που επικαλούνται οι Τάιμς του Ισραήλ ανέφεραν πως οι ηγέτες Αιγύπτου και Ισραήλ συναντήθηκαν στο Σαρμ Ελ Σέιχ τονίζοντας πως αργότερα απόψε θα ακολουθήσει τριμερής συνάντηση και με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Οι Αιγύπτιοι αξιωματούχοι πάντως απέφυγαν επιμελώς να αποκαλύψουν την ατζέντα της τριμερούς μη αναγγελθείσας εκ των προτέρων συνόδου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα