ΑΘΗΝΑ
21:18
|
19.05.2024
Η εξέλιξη ανακοινώθηκε μετά τις συναντήσεις που είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ με τον Παλαιστίνιο και Ισραηλινό ομόλογό του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρεσβεία στο Ισραήλ και γραφείο διπλωματικής αποστολής στη Ραμάλα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης θα ανοίξει για πρώτη φορά η Σιγκαπούρη μετά τη σύναψη διμερών σχέσεων με το Ισραήλ το 1965.

Η εξέλιξη καταγράφεται μετά τις συναντήσεις που είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης Βίβιαν Μπαλακρίσναν την Κυριακή στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης με την Παλαιστινιακή Αρχή και σήμερα στην Ιερουσαλήμ με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Γιαίρ Λαπίντ.

Το άνοιγμα πρεσβείας στη Σιγκαπούρη ανήγγειλε με ανάρτησή του στο Τουίτερ και ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γιαίρ Λαπίντ έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Μπαλακρίσναν.

Το άνοιγμα γραφείου εκπροσώπησης της Σιγκαπούρης στα Παλαιστινιακά Εδάφη είχε ανακοινώσει νωρίτερα την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών της μικρότερης χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας επίσης με ανάρτησή του στο Τουίτερ.

Εικόνα

Σημείωσε ότι επισκέφθηκε τη Ραμάλα έξι χρόνια μετά την προηγούμενη επίσκεψή του, χαρακτηρίζοντας καλές τις συναντήσεις που είχε τόσο με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του Ριγάντ αλ Μάλκι, όσο και με τον πρωθυπορυγό Μοχάμαντ Σταγιέχ και την υπουργό Υγείας Μάι αλ Κάιλα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Κουτσούμπας: Ο λαός να «κοντύνει» αποφασιστικά την κυβέρνηση

Το ακροδεξιό Vox της Ισπανίας πραγματοποιεί μαζική συγκέντρωση με ξένους συμμάχους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα