ΑΘΗΝΑ
01:29
|
23.09.2024
Σωστικά συνεργεία κατευθύνονται στο σημείο ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων.Η China Eastern είναι ένας εκ των τριών μεγαλύτερων αερομεταφορέων της Κίνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αεροσκάφος Boeing 737 της εταιρείας China Eastern Airlines το οποίο μετέφερε 132 επιβαίνοντες και πραγματοποιούσε την πτήση από το Κουνμίνγκ στο Γκουανγκζού της Κίνας συνετρίβη, όπως μετέδωσε η κινεζική κρατική τηλεόραση και το Reuters.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φαίνεται πυκνός καπνός στο βουνό, όπου αναφέρεται πως κατέπεσε το αεροσκάφος. Σωστικά συνεργεία βρίσκονται στο σημείο ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων. Ωστόσο, ήδη εκφράζονται φόβοι ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός αεροσκάφους Boeing 737 που εκμεταλλεύεται η China Eastern Airlines στα νότια της χώρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής αρχής, στο αεροπλάνο επέβαιναν 123 επιβάτες και εννέα μέλη του πληρώματος.

Το πρακτορείο CGTN ανέβασε στο Twitter δύο φωτογραφίες από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Η πιο πρόσφατη συντριβή επιβατικού αεροπλάνου στην Κίνα ήταν το 2010, όταν 42 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πτήση Embraer E-190 της Henan Airlines.

Η China Eastern είναι ένας από τους τρεις μεγάλους αερομεταφορείς της Κίνας, εκτελώντας πληθώρα εσωτερικών και διεθνών δρομολογίων που εξυπηρετούν 248 προορισμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Σύλληψη 10χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης

«Λυδία Λίθος» στην ενότητα της Αριστεράς η πρόταση καθαίρεσης του Μακρόν

Μεξικό: Δεκάδες νεκροί καθώς φατρίες μάχονται για τον έλεγχο του καρτέλ της Σιναλόα

Ο Λίβανος ανακοίνωσε τρεις νεκρούς από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα